kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Legyen kényelmes
a vásárlás!

 • Előzetes konzultáció

  Ha Ön is tapasztalta már, hogy órákig kell várni, amíg talál egy embert, aki foglalkozik Önnel, akkor ezt most bátran felejtse el! Nálunk maximális figyelmet kap az első perctől kezdve. Nem csak a bútorokban, hanem a kiszolgálásban is a prémium kategóriát képviseljük. Akár van már konkrét elképzelése, akár még csak tájékozódik, konzultációnk segítségével egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz. Kolléganőnk telefonon vagy üzletünkben személyesen elkalauzolja Önt az olasz bútorok világába. Kérjük látogasson el üzletünkbe vagy hívja Erikát, aki hasznos tudnivalókkal látja el Önt, hogy könnyebb legyen a választás!

 • Személyes találkozó és tervezés

  Az Ön elégedettségének záloga a pontos egyeztetés és tervezés. Ebben a fázisban Edit és Adrienn, konyha- és szobabútor szakértőink szín- és anyagminták alapján segítenek a megfelelő bútorkombináció megtervezésében. Konyhabútor esetében különösen hasznos lesz Edit tapasztalata, aki a design mellett nagy figyelmet fordít a praktikumra és optimális helykihasználásra is, így nem csak látványt, de a főzést is élvezni fogja konyhájában.

  A megbeszéltek alapján készítünk Önnek pontos árajánlatot, konyhabútor esetében élethű látványtervet is. Nézze meg néhány Edit által tervezett konyha látványtervét és fotót az elkészült eredményről. A személyes konzultációra nem csak üzletünkben, hanem más egyeztetett helyszínen, akár otthonában is lehetőség van. Ha kíváncsi, szívesen megosztjuk Önnel a legfontosabbakat Edit 15 éves konyhatervezési tapasztalataiból. Kérje Konyhabútort okosan útmutató sorozatunkat az oldalsávban!

 • Megrendelés, felmérés

  Megrendeléskor írásban rögzítjük a vállalt feltételeket, megjelölve a bútorok érkezésének és kiszállításának időpontját. Bizonyos megrendeléseknél (pl.: konyhabútor, gardrób) a pontos kivitelezés érdekében helyszíni felmérést végzünk. Konyhabútor tervezésnél igény esetén gépészeti tervet is készítünk. A helyiség tervnek megfelelő előkészítésével elkerülhetők a konyha szerelése közben esetlegesen felmerülő gépészeti problémák, utólagos javítások és átszerelések.

 • Házhozszállítás és beszerelés, országosan

  A házhozszállítást és szakszerű beépítést cégünk felkészült munkatársai végzik az ország egész területén. Asztalosaink közel 15 éves helyszíni szerelési tapasztalattal rendelkeznek, ismerik a szerelés közben felmerülő kihívások megoldását. A beszerelés során vigyáznak lakása épségére, s nem utolsósorban tisztaságot hagynak maguk után.


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás