kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Szerzői jog

A Bigi-Line Bt (Alapítva: 1997) weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben - kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket - kizárólag a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

 

  •  

    A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasághoz, például véleményt közöl cikkeinkkel kapcsolatban, vagy feliratkozik elektronikus hírlevelünkre, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) – amíg Ön az adatai törlését nem kéri - nyilvántartsa és kezelje.

  •  

    A honlapokon esetlegesen feltüntetett védjegyek, lógók, képek, és szöveges anyagok harmadik féltől is származhatnak (például a gyárak képanyagai). Ezek személyes használatot meghaladó mértékű felhasználásához az érintett jogtulajdonos kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás