kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Referenciáink

Tágas konyha a Mecsekoldalban

Egyik kedves ügyfelünk a bemutatótermünkben kiállított Devon modellünkbe szeretett bele. A klasszikusan modern stílus mellé feltűnő színt választott. A nagy alapterület a variációk széles spektrumát hagyta szabadon. Kiindulópontunkat a professzionális szakácsokat is zavarba hozó nagy mennyiségű beépíthető háztartási gép jelentette. A konyhát a nappalitól elválasztó kémény kínálta a főzősziget/félsziget kialakítását. Ehhez igazítottuk a konyha többi részét, hogy a munkafázisok sorrendisége praktikus legyen.

Sztupák Andrea, Kozármisleny

Ez már a második konyhám, amit a Bigi Home Designtól rendeltem. A korábbi tapasztalat alapján evidens volt számomra, hogy a praktikus átgondoltság nem fog belőle hiányozni, ezért most inkább a designra koncentráltam. Nagyon élveztem a közös tervezést Edittel és örülök, hogy a végeredmény olyan lett, amilyennek megálmodtam.

Elegáns klasszikus

Egy négy fős család igényeire szabva terveztük ezt a klasszikusan elegáns konyhát. A legnemesebb anyagokkal dolgozhattunk a tömörfától a márványig. Különleges megoldás a saroktűzhely kialakítása és a faragott márvány mosogatómedence.

Nem minden szürke, ami annak látszik

Talán egy egyszínű ajtófront mintát megpillantva nem is gondolná, hogy milyen izgalmas megoldásokat lehet kihozni a feketéből és fehérből. A színmintaként unalmasnak tűnő árnyalatok karakteres kiegészítőkkel, kimunkált finom részletekkel már a látványterven életre kelnek. Diamond nevű modellünket például Swarovski kristályokkal kirakott fogantyúk is díszithetik.

Segítünk elképzelni

A California nevű klasszikus modellünkhöz készült látványterv jól illusztrálja, hogy hogyan lehet jó érzékkel berendezni egy hatalmas teret. A látványtervek segítségével könnyedén fog döntést hozni az Önnek leginkább szimpatikus elrendezésről.


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás