kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

PARTNEREINK

Az elmúlt évek során számtalan olyan vállalattal kerültünk szoros kapcsolatba, akik már sokszorosan bizonyították hozzáértésüket a saját szakterületükön. Minden vállalkozás, akivel rendszeres kapcsolatot ápolunk, számíthat a hosszú távú, szoros, gyümölcsöző kapcsolatra, megbecsülésünkre.

Ajtonyi Rita

1994 óta dolgozom magántervező – lakberendezőként. Örömmel tölt el, hogy olyan alkotói munkát végzek, mellyel másoknak örömet szerzek. Látni kíváncsi arcukat, mikor meglátják az első színes látványterveket, és látni boldog arcukat, mikor látják a terveket megvalósulni napról napra.

építészmérnök-tervező-lakberendező
2012-ben az Év Lakberendezője

www.ajtonyirita.hu

Kardos Judit

2003-ban végeztem a Junior Art Lakberendező Iskolában. Munkám során a tér adottságaiból indulok ki, annak lehetőségeivel számolok a megrendelő igénye szerint, hiszen a tér mindenkire hatással van. A belsőépítészet alapvető feltétele a kölcsönös bizalom, személyre szabott, magas minőségű enteriőrrel egységet alkotó elemekkel. Vallom hogy a megrendelő és tervező együttes összhangjából alakulhat ki a megfelelő enteriőr, melynek kivitelezését a munka befejezéséig végig kísérem. A BIGI stúdióval folyamatosan dolgozom együtt, szeretem a pontos, precíz munkájukat.

+ 36 (30) 898 71 81
kardjudit@hotmail.com


Horváth Edit

Tudással, tisztességgel, és nagy örömmel végzett munkámat ajánlom Önöknek!

+36 (20) 244 25 98
edithorvath.22@gmail.com


Markó Viktória

1994 óta foglalkozom lakberendezéssel, és bátran mondhatom, hogy imádom a munkám! A lakberendezés, véleményem szerint, alkalmazott művészet. Első helyen áll a funkció, a használhatóság, a kényelem. Csak ezután következik a művészet, ami azt jelenti, hogy a terek széppé, lakályossá, élménnyé váljanak az őket használók számára. Fontos, hogy a pénz kamatozzon: az érte kapott szolgáltatások, tárgyak kiszolgáljanak minket, gyönyörködtessenek, és az esztétikus látvány által többnek hassanak. Mindezeket a Megrendelő igényei és elképzelései formálják, alakítják bennem. Ahogy utazni, úgy "lakberendezni" is társaságban élvezet. A különböző fázisokat együtt járjuk végig.

www.markoviktoria.hu

Tetszett a cikk?

Ossza meg ismerőseivel!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás