kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Jogi nyilatkozat

A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) weboldalain található Internetes, és hozzá kapcsolódó szolgáltatások, úgymint hírlevelek, nyomtatott és elektronikus magazin megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban - valamint a Szerzői jogi nyilatkozatban, és Adatvédelmi nyilatkozatban - felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat, és ne iratkozzon fel hírleveleinkre!
A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) weboldalainak szolgáltatásai (pl. Hírlevél, Képgaléria) a felhasználók számára teljes egészében DÍJMENTES.

A felelősség kizárása

 

  •  

    A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) kifejezetten kizárja.

  •  

    A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

  •  

    A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás