kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Riasztó vagy őrző védő szolgálat

Mindannyiunk életében mérföldkő, mikor az álmokból valóság lesz és felépül az ízlésünkre, életstílusunkra szabott ház, mely minden részletében elképzeléseinket tükrözi. Sajnos a legtöbben figyelmen kívül hagyják, hogy az építkezés és lakberendezés mellett az ingatlan megbízható védelme legalább olyan fontos.

 

01

Tudta, hogy a betörések több mint fele a családi házakban történik?

Az értékvadász betörők találékonyságának semmi sem szabhat határt. Mindegy hogy éjszaka vagy nappal van – ha nem jutnak be a bejárati ajtón, a nyílászárókat veszik célba, és előfordulhat, hogy miközben Ön a családjával nyugodtan alszik a felső szinten, a tolvaj már a földszintet rámolja.

A legtöbb esetben a tulajdonosokat sajnos meglepetésszerűen és felkészületlenül éri a támadás. Sokan már csak a jelentős mértékű anyagi kárral szembesülve jönnek rá arra, hogy nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni a megelőzésre. Ráadásul a tárgyak, egyedi készítésű bútorok eszmei értéke sokszor felbecsülhetetlen. Ha például otthonában különleges porcelán- vagy festménygyűjtemény van, szinte pótolhatatlan veszteség érheti, nem beszélve a drága ékszerekről és vagyontárgyakról.

 

Elgondolkodtató, hogy ha az autónk megvásárlásakor a biztonságra, illetve a riasztóberendezésre legalább annyira odafigyelünk, mint a műszaki és a kényelmi tulajdonságokra, miért nem fordítunk ugyanilyen gondot az otthonunk védelmére? Ha Ön az ajtózárnál többet szeretne tenni lakása védelméért… ha mindig szeretne nyugodtan aludni, abban a tudatban, hogy értékei jó kezekben vannak… ma már rendkívül sokféle módszer közül válogathat.

 

02Az impozáns villa roppantul csábítja a betörőket. Számtalan elektronikus riasztóberendezés létezik, amely már a belépési szándékot is jelzi. A legcélszerűbb, ha teljes körű riasztórendszert választ, amely több, egymást kiegészítő komponensből áll. Ha Önnek hatalmas kertje, udvara, úszómedencéje van, ezeken a külső területeken az illetéktelen behatolást mikrohullámú- és mozgásérzékelő, infra sorompó, segítségével leplezheti le.

 

 

 

  

A térvédelem a belső terekben történő mozgásra riaszt.

03

 

A lakásriasztó mellé érdemes távfelügyeleti szolgáltatást is kötni! Hogy miért? A nyitást, mozgást, üvegtörést jelző szenzorok, infrasorompók a támadásra hang- és fényjelzéssel reagálnak; azonnali riasztást adnak le a távfelügyeletet biztosító központnak, illetve a tulajdonosnak. Ha Ön előrelátóan kivonulós járőrszolgálatot bízott meg, akkor a biztonsági őrök legfeljebb 15 perc alatt megérkeznek otthonába.

 

04

Leghatékonyabb, ha a rendszer GPRS vagy internet alapú online felügyeletre épül. Utóbbi kényelmi szempontból is előnyös. Ha például épp a világ másik pontján nyaral, okostelefonján bárhol „ránézhet” az otthonára. Igaz, a betörést nem akadályozhatja meg, de az ellenőrzés lehetősége nagymértékben erősíti az Ön biztonságérzetét, és így sokkal nyugodtabban átadhatja magát a pihenésnek.

 

A biztonsági berendezések telepítésekor vezetékes és vezeték nélküli rendszer közül választhat. A vezetékes előnye, hogy az ára kedvezőbb, hátránya viszont, hogy a vezetékek helyéről és elrejtéséről már időben, a ház építésekor gondoskodni kell, ellenkező esetben a látható kábelvezetés esztétikailag zavarólag hat. A vezeték nélküli rendszer mellett szól, hogy bármikor beszerelhető, hiszen bekötéséhez nem kell falat bontani.

 

newAzok, akik nem bíznak az elektronikus védelemben, gyakran kérik az élőerős vagyonvédelmet, vagyis az őrző védő szolgálatot, ami az ingatlan 24 órás személyes őrzését foglalja magában. A biztonsági őrök a ház felügyelete mellett igény szerint akár az Ön és családtagjai kíséretét és szállítását is biztosítják. E módszer árnyoldala, hogy egy bekamerázott létesítmény sokkal alaposabban megfigyelhető, míg az őröknek egyszerre csak a lakóépület egy meghatározott szeletére van rálátásuk. Mellette szól viszont, hogy egy esetleges behatolás esetén az őrök azonnal közbeléphetnek, hogy megelőzzék a bajt. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a sétálgató fegyveres őrök látványa távolról hatékonyabban riasztja el a betörőket.

 

A szakemberek szerint optimális megoldás lehet a technikával támogatott portaszolgálat és élőerős védelem, hiszen így a tulajdonos mindkét módszer előnyeit élvezheti: a kihelyezett kamerák a legelrejtettebb helyeket is megfigyelik az épületben és azon kívül. Ennek köszönhetően kevesebb őrre van szükség, továbbá ha a portaszolgálat betörést észlel, haladéktalanul riasztja a felügyelő biztonsági őröket, akik készenlétben vannak, és azonnal megakadályozzák az illetéktelen belépést.

 

Ha tehát Ön előrelátóan inkább megelőzné a bajt, számtalan technikai lehetőség közül választhatja ki a legideálisabbat. Gondoskodjon otthona védelméről, hogy még önfeledtebben élvezhesse a barátaival és családjával töltött kikapcsolódást, s mindig nyugodt legyen az álma! 

 

 Ízelítő olasz bútor kínálatunkból:

 

06

 

07

 

08

 

09

 

10

Нравится статья?

Поделитесь с вашими знакомыми!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Готовлено
имя
электронная почта
+36
предмет сообщения

Просим подать существующие данные о себе, заполнене всех полей объязательно

У Вас вопрос? Дзвоните нам! +36 1 / 898 1538
партнёры
просите через электронную почту

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás