kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Mesélő bútorok Itáliából

Az olaszok méltán híresek igényességükről. Az öltözködéstől, a formatervezésen át a kulináris alkotásokig mindenen tükröződik kifinomultságuk. Nézzük meg milyen, amikor az olasz művészet és lakberendezés találkozik.

Fárasztó napok, dolgos hétköznapok után nekem mindig kedvem támad elrugaszkodni földközelből és elkalandozni egy kicsit oda, ahol nincsenek megoldandó feladatok, nincsenek nehézségek. Valahová, ahol minden szép. Éppen oda, ahonnan a művészet is jön.

Celiberti festmények

 

Egy egyedi festmény, egy érdekes szobor, egy finoman kimunkált tárgy történeteket mesél. Ha hagyjuk neki. Egy-egy ilyen különleges tárgyat nem csak képzőművészeti alkotásként, de egy különleges bútordarab formájában is becsempészhetjük otthonunkba.

 Midj asztal

Ilyen például a Midj új, az olasz képzőművész, Giorgio Celiberti ihlette kollekciója. Betűk, számok, grafikus jelképek, keresztek és szívek elevenednek meg. Időtlen szimbólumok egyedi ábrázolásban mesélnek az életről.

Giorgio Celiberti

Giorgio Celiberti, olasz képzőművész, festő, szobrász, grafikus. Egészen fiatalon kezdett el festeni és eredeti stílusa is hamar megmutatkozott. Olyannyira, hogy 19 éves korában műveivel már meghívást kapott a világ egyik legrangosabb művészeti eseményére, a Velencei Biennáléra. Élt Párizsban, Brüsszelben, Londonban, valamint Mexikóban, Kubában és Venezuelában. Élményeit a festészeten kívül leginkább bronz-, acél- és kőszobrokban fejezte ki, de kreatív kíváncsisága folytán grafikák, metszetek formájában is megelevenítette. A Midj nevű olasz bútorgyár felkérésére tervezte az alábbi, saját nevével fémjelzett bútorcsaládot. Az elegáns, egyedi, hamisítatlanul olasz bútorok kis szériában készültek, izgalmas technológiával.

Midj technológia 

Az Ön otthonában is vannak mesélő bútordarabok?

Tetszett a cikk?

Ossza meg ismerőseivel!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás