kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Dolce Vita a hálószobában

Az olasz lakberendezés nem véletlenül népszerű az egész világon. Az olaszok szeretik élvezni a mindennapokat, és azt úgy a legegyszerűbb elérni, ha a mindennapi használati tárgyakat is magas igényekkel és egy nagy adag szépérzékkel alakítják ki.

A kortalan és pikáns olasz életszeretet

A modern olasz lakberendezésben a letisztult formák, a visszafogott, de életteli színek és persze a kényelem dominál. Az olaszok remek ízlésüknek köszönhetően jól megtalálják az arany középutat a modern stílus és a kellemes díszítettség között, ahogyan jól ötvözik a természetes anyagokat például fémmel vagy üveggel.

Olasz barokk hálószoba bútor 

Stílus és kényelem olasz módra

Bár a modern itáliai lakberendezés is széles körben népszerű, a hálószobában sokan tesznek inkább egy kis kitérőt az olasz művészetek irányába, és engedik be a romantikát, a barokkot vagy akár a rokokót is erre a területre.

 

A déli vérmérséklethez pompázatos ágy dukál…

Egy gazdagon díszített ágy a hálószoba középpontja lehet, és remekül illik a most divatos fém színekhez, például az aranyhoz, amit sokan szintén erősnek éreznek például a nappaliba, de szívesen használják a hálószobában. Óriási ágyat azonban ne keressünk az olasz bútorboltokban: az itthon megszokott 180 centiméteres szélesség is ritka, inkább 140, 160 centiméteres ágyat választanak az olaszok. És hogy miért? Egyszerű: a szenvedély országában az emberek összebújva alszanak...

Olasz romantikus hálószoba bútor 

Díszes álom: talán Casanovának is ilyen volt? 

A barokk stílusjegyei bonyolult díszeket, szinte álomszerű, gazdag világot jelenítenek meg, amit sokan otthonosabbnak éreznek a modern lakberendezésre jellemző visszafogott, kicsit hűvös stílussal szemben, és könnyebben adják át magukat a pihenésnek egy ilyen környezetben.

Olasz barokk hálószoba fésülködőasztal

Egy romantikus olasz stílusban berendezett hálószobában ébredni minden reggelt bearanyoz, a vasárnap, ágyban elfogyasztott reggeli közben pedig egy ilyen környezetben mindenki úgy érezheti magát, mintha a régmúlt művészetek aranyéletű főszereplőjeként élné az életét.

Tetszett a cikk?

Ossza meg ismerőseivel!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás