kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Design konyha egyedi stílusban

Egy modern olasz konyha formabontó, izgalmas és divatos tér. Csúcsminőségű elemek és gépek összhangja.

Legyen a konyha otthona galériája


Ha kimondom, hogy menjünk a konyhába, él bennünk egy klisé arról, hogy ott főzünk eszünk és semmi más… De lehet egy modern olasz konyha formabontó, izgalmas és divatos tér, olyan mintha hallomásból sem találkozott volna azokkal a sémákkal, amik belénk ivódtak a konyha szó hallatán.

Ha valami újra vágyik, valami szokatlant keres, akkor ezek a konyhák igazán az Ön ízlésére készülnek. Az olasz formatervezők és designerek nem fogták vissza a fantáziájukat, amikor ezeket a mesés, modern enteriőröket megálmodták. De ez még csak a kezdet, a java Önre vár, hiszen a puszta képeken túl itt az ideje, hogy kifejezhesse mindazt, amit a világról gondol, amiben jól érzi magát.  A konyha legyen a saját galériája, ahová bátran hívja vendégeit és megmutathatja: ez vagyok én, én terveztem, ebben igazán otthon vagyok.


Az Ön stílusa

A konyha önálló életre kel kivívja vezető helyét a házban, és az ételkészítésen túl egy olyan pluszt ad, amit eddig csak a legmodernebb olasz szállodák és kávézók adtak. Ez most Önre vár, hiszen a játékos design kiválasztása már önmagában egy hatalmas élmény a több száz lehetséges  és kész variáció közül. Ha a saját fotóját, festményét szeretné felhasználni, annak sincs semmi akadálya. Ez a konyha Önről és Önnek szól.

Legyen az elegáns kaszinó, grafittis aluljáró, nagyvárosi utca, vagy örök napfényes virágmező. Tegye fel a saját családja, barátai képét, a lényeg az, hogy jól érezze magad benne, hogy látványos és szép legyen.


A felület életre kel

A minimál stílustól a popon át a modern és jó minőségű felületek bármit elbírnak elviselnek, sőt kínálják magukat az önmegvalósítás beteljesítéséhez. A szikrázó pink, a tüzes vörös meghökkentő és izgalmas teret képez a konyhában. A fekete-fehér urban-style illetve tech-style fényes frontokkal egy önálló művé, a tér és az izgalmas design játékává emeli a helységet.

De nem csak az egyedileg dekorálható frontok, hanem a csúcsminőségű belső kialakítás, a kézreálló és korszerű gépek, láthatatlan kényelmi praktikák  és tágas rakodóterek bújnak meg a színes frontok mögött. Vajon ki gondolná azt elsőre, hogy itt bizony főzés is zajlik?

A modern olasz konyha, mely híres az alapanyagok minőségi kiválasztásáról, nem csak az ételekben érezteti hatását. Ezek az olasz konyhabútorok a felszabadult, kreatív és játékos megjelenés mellett a precíz és sokoldalú kialakításukkal is belopják magukat a szívünkbe. A nem mindennapi kialakításokat számtalan kész fix és mozgatható elem mesteri összeépítésével, kiválasztásával érjük el. Minden alaprajzra egyedi terv készül, ahol minden Ön életstílusához igazodik.

Nos, nézzünk körül, oldódjunk egy Campari-koktéllal, és lássunk neki valami finomság elkészítésének, amit akár a bárpultról is elcsipegethetnek a vendégek. Ön milyen képi világot választana otthonra?

 

Tetszett a cikk?

Ossza meg ismerőseivel!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás