kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

A homelift luxus és praktikum

Igényesen megtervezett otthonának egyik legpazarabb látványeleme lehet a homelift. Az egyre népszerűbb, kifejezetten családi házakba, nyaralókba tervezett felvonók stílusukat tekintve belesimulnak a környezetükbe, exkluzív formájukkal pedig a luxus, az elegancia és a kényelem jelképei.

A homelift többszintes családi házakban, villákban praktikus, hiszen jelentősen megkönnyíti a mindennapokat: összeköti a garázst az emelettel, a hálószobákat a wellness-résszel. Így például jakuzzizás közben – ha esetleg a szobában felejtett valamit – nem kell „keresztül-lépcsőznie” az egész házat… egyetlen érintéssel a kívánt emeletre hívhatja a felvonót. Képzelje el, ezentúl milyen kényelmes lesz az élete: ha a tiszta ruhákat fel kell vinni az emeletre, vagy ha este fáradtan hazaér, nem kell megmásznia két emeletnyi lépcsőt… a lift oda repíti, ahova csak Ön szeretné.

 

A kinézetét illetően sem kell kompromisszumokat kötnie, hisz a homelift számtalan variációban kapható. Válassza ki az Önnek leginkább tetszőt! Mind közül a leglenyűgözőbb talán az üveg szerkezetű, átlátható, panoráma-homelift, amely növeli a térérzetet – kifinomultságot, szabadságot és luxust sugall. Belépve, benne utazva szinte lebegésszerű érzést kelt.

01

Ha szeretné, hogy a lift kevésbé legyen feltűnő, rejtse el, vagy csak álcázza egy üvegfallal. 

02

A homelift a pihenésben sem zavarja, hiszen szinte hangtalanul működik, és a fogyasztása egy átlagos hűtőszekrénnyel megegyező. Kevesebb helyet igényel, mégis a hagyományos felvonók előnyeit kínálja Önnek. Technológiailag hidraulikus és villamos hajtású is létezik, méretét illetően pedig egytől ötszemélyes lehet. Teljesen otthona méreteire szabhatja, hisz egyesek 15 méteres magassággal is könnyedén megbirkóznak. Mellette szól, hogy teljesen új hangulatot varázsol az otthonába. Ha okot kellene találnom, miért érdemes mégis alaposabban megfontolni a beépítését, elsőként a precíz, előzetes tervezés jutna az eszembe. A lift elhelyezését ugyanis rendkívül alaposan, időben, már építkezéskor át kell gondolni, sőt, külön építési engedély is kell hozzá. Nemcsak az alapterület számít, de az is fontos szempont, hogy a falak megfelelő teherbírásúak legyenek, ráadásul a szerkezet teljesen különálló áramkörre van kötve.  Kialakításához zárt aknára van szükség, de ma már vannak olyan modellek is, amelyek akár akna nélkül is beépíthetőek.

03

A klasszikus és a modern stílusú bútorokhoz is jól illik, és nagyszerűen harmonizál például az olasz dizájnú bútorokkal. Az otthon, mint élettér hangulata létfontosságú, hiszen abban a környezetben érezzük komfortosan magunkat, amely elrendezésében és funkcionalitásában is illik hozzánk. Ezzel a tervezők is tisztában vannak, ezért legyen szó extravagáns felvonóról, vagy a legegyszerűbb, minimalista megoldásról, a kínálatban még Swarovski kristályokkal díszített pazar fülkéket is talál. Minden vendége Önt fogja irigyelni különleges felvonójáért, amely egyedi megjelenésével minden álmélkodó tekintetet magára von, és minden csodálatot kiérdemel.  

04

A homelift státuszszimbólum, mely emeli otthona presztízsét, és az ingatlan értékét, de az esztétikumon túl komoly gyakorlati haszna is van. Ha esetleg nehezen mozgó, vagy mozgáskorlátozott vendég érkezik otthonába, komfortérzetét jelentősen növeli majd az akadálymentes „közlekedés”.

 

És ha ezentúl babakocsit, vagy nehezebb tárgyat szeretne felvinni a garázsból az emeletre, csak hívja a liftet, és felejtse el a cipekedést! 

05

 

Ízelítő olasz bútor kínálatunkból:

 

06

 

07

 

08

 

09

 

10

Tetszett a cikk?

Ossza meg ismerőseivel!


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás