kedvenceim

a kedvencek listájában jelenleg termék található


kérdezzen tőlünk

Gyűjtse össze kedvenc termé-keit és tegye fel kérdéseit, hogy kollégáink mielőbb válaszolhassanak Önnek!

Kedvencek megtekintése

Adatvédelem
 •  

  A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társasághoz, például véleményt közöl cikkeinkkel kapcsolatban, vagy feliratkozik elektronikus hírlevelünkre, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) – amíg Ön az adatai törlését nem kéri - nyilvántartsa és kezelje.

 •  

  A regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok: Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez (például hírlevelek) felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy az általuk megrendelt kiadványokat számukra eljuttassuk. A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény alapján kötelezően megadandó adatok: Vezeték és keresztnév, valamint lakcím. A nem kötelezően megadandó adatokból statisztikai adatokat készítünk, melyet szolgáltatásaink javítására használunk fel, így kérjük ha ideje engedi, töltse ki őket.

 •  

  A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket, telefonszámokat) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

 •  

  A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) az olvasói személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására vonatkozó valamennyi adatot, információt bizalmas adatként kezel.

 •  

  A Bigi-Line Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (Alapítva: 1997) az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 •  

  A szervereink által automatikusan naplózott információk: Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát, és néhány más statisztikai információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, a felhasználóra nem visszavezethető formában, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében, és statisztikai célokra. Adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

 •  

  A hírlevél regisztráció során megadott adatokat a felhasználó kezdeményezésére töröljük, a valamennyi levelünkben megtalálható leiratkozási linken keresztül automatikusan.

 •  

  Hozzászólás, vélemény törlése, valamint kezdeményezése: a törlési igény bejelentésétől számított egy munkanapon belül. A törlési igényt e-mailben a info@bigi.hu címre kérjük elküldeni.

 •  

  Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a info@bigi.hu címre kérjük eljuttatni, amire 5 munkanapon belül választ kap az érintett.


Az Év honlapja - Minőségi Díj 2013 Alapítva: 1997 © 1997 - 2012. All rights reserved - Minden jog fenntartva! Készítette:
név
e-mail
+36
tárgy

Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg, összes mező kitöltése kötelező

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 / 898 1538
partnereink
kérdezzen e-mailben

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.
Kérje pontos árajánlatunkat!
bezárás